Duplázzák meg a spektrumos felbontást fele annyi gonddal a Trinity F90+ drónjával

A világ első fix szárnyú drónjának integrálása a MicaSense Dual Kamerarendszerrel

1920x1920 Double Mx

Dupla sávszélesség, dupla spektrumú felbontás, korlátlan elemzési lehetőség egyetlen hasznos teher segítségével!

10-sávos összehangolt adatok előállítása sokkal értékesebb, mint egyszerűen két különálló 4 sávos tartomány biztosítása. A hasznos teherként működő MicaSense Duális Kamerarendszer szinkronizálja mind a 10 sávot, ami lehetővé teszi több index és új elemzések létrehozását. A feldolgozás során a két kamera bármelyikének sávja felváltva használható.

A könnyen csatlakoztatható és lejátszható hasznos terheknek köszönhetően a MicaSense Altum, illetve egy RGB kamerák segítségével az érzékelőknek egy nagyobb tartományával rendelkezhetünk. A Trinity F90+ drónunkkal kombinálva a rendelkezésre álló alkalmazások köre is sokkal nagyobb, mint bármelyik másik, a piacon kapható termék esetében.

FATI8QQ

A legjobb kamerák hasznos teher opciókként

A MicaSense RedEdge-MX Blue Érzékelő

A rendelkezésére álló, MicaSense által biztosított teljesítmény, egy új tengerkék sávnak, egy új zöld sávnak és a spektrum piros-végi régiójából három új sávnak köszönhető. Öt új sáv, amely lehetővé teszi a műhold és a drón adatok közvetlen összehasonlítását.

 • A rendszer a 10 sáv által rögzített adatokat szinkronizálja pixel szinten összehangolt képek alkotása céljából
 • Rendelkezésre állnak szabványos 12 bites TIFF fájl kimenetek beágyazott metaadatokkal a nyers adatok teljes körű elérése érdekében
 • Rendelkezésre állnak a DLS (Combined Downwelling Light Sensor) érzékelők adatai és a GPS adatok a karcsúsított integráció céljából, pontos környezeti fény kalibrációval együtt. Csak egyetlen DLS-re van szükség (mely egység már integrálva van a Trinity F90+ drón törzsébe)
 • Sugárzásmérő, kalibrált spektrumú képek a pontos, megismételhető mérések érdekében.
 • Globális zár mind a 10 lencsén, a torzítás mentes eredmények érdekében
1200x800 DoubleMX
Premier-Partner-2020-Badge

“Míg összes érzékelőnk ismételhető jeleket biztosít optimalizált GSD-vel, a Duális Kamera Rendszer által rögzített további spektrum információk kifejezetten alkalmassá teszik e rendszert Mesterséges intelligencia/Gép (AI/Machine) szintű tanulásra. A Trinity F90+ drónba integrált kombinált megoldás rendkívüli eszközöket biztosít a nagy területek növényzet lombkorona elemzésével és besorolásával kapcsolatos feladatokhoz.”

Justin McAllister

A CTO MicaSense társalapítója

Kameraintegrálás jól – könnyen cserélhető és hozzáférhető

R

Nincs hason landolás

A durva földre szállást mindig kerülni kell. Feltétlenül függőleges felszállásra és földre szállásra építünk (VTOL) annak érdekében, hogy garantálva legyen a problémamentes landolás és ezen keresztül a hosszú szolgálati élettartam. A futómű továbbá támogatja az alkatrészek biztonságát további rugalmasság biztosításán keresztül.

R

Könnyű hasznos tehercsere

A hasznos terheket könnyen, másodpercek alatt ki lehet cserélni. Ehhez nincs szükség szerszámokhoz, az érzékelők pedig magas szinten integrálva vannak a rendszerbe a pilóták küldetés tervezésének támogatása érdekében.

R

Könnyen hozzáférhet adataihoz

A hozzáférés a rögzített adatokhoz komplikáció-mentes, köszönet a külső kártyanyílásoknak. Amennyiben komplexebb megoldásokra van szükség, hasznos teher rekeszünk elegendő helyet biztosít ezen megoldások számára is.

R

A hasznos teher rezgéscsillapítása

Az összes kamera védett a repülés közben fellépő rezgésektől a legkiválóbb képminőség garantálása érdekében.

A MicaSense Dual kamerarendszer, mint Hasznos Teher fő előnyei:

R

Kétszer annyi sáv az elemző képességek megduplázásához

R

A sekély vizű környezetek megfigyelése az új tengerkék aeroszolos sáv segítségével

R

A képek összehasonlítása közvetlenül a Landsat és a Sentinel műholdas adatokkal

R

Részletes elemzések készítése a klorofill hatékonyságról, illetve a „piros tartomány végi lejtőről” egy új piros, egy új zöld és két új piros tartomány végű sáv segítségével

„Az ezen integrált egység által biztosított hosszú repülési idő, nagy lefedett területe és fokozott spektrum lefedettség lehetővé teszi nagy, térbeli és spektrumfelbontású képek rögzítését és a megrendelők számára páratlan képességeket biztosít a fejlett elemzési és nagyléptékű kutatási projektekhez.”

Callum Scougal

értékesítési mérnök, MicaSense

1920x720 Slider Mcari1920x720 Slider Ccci

Minta adatokra vonatkozó információk:

 • Rögzítés napja: 2020. március 24.
 • Képek száma: 5230 (1 kép per csatorna)
 • A repülés tengerszint feletti magassága: 109 m
 • Alapfelbontás: 7,24 cm/px
  (100 méteres tengerszint feletti magasságnál = 6,9 cm/px)
 • Lefedett terület: 0,209 km²
 • Fájl mérete: 973 MB (.tiff)
Dual Camera Payload System Sample Data

A Trinity F90+ üzemképesen szállítja a RedEdge-MX Dual Kamerarendszert, amely másodpercek alatt hadba állítható a Trinity F90+ drón modularitásának köszönet. A drón törzsébe integrált DLS érzékelő azt jelenti, hogy a drón kezelőnek semmilyen módosítást sem kell végrehajtania.

A PPK 100 %-os támogatást élvez összes hasznos teher kombinációnk esetében

A többi rendelkezésre álló térképkészítő megoldásoktól eltérően büszkén ajánljuk saját PPK megoldásunkat a hasznos teherként szállított összes rendelkezésre álló érzékelőhöz!

Minden egyes drónunkat szabványos Bázis Földi Állomásunkkal szállítjuk és ezért rendszereink alapfunkciói képesek a doboz PPK-ból kiváló minőségű GPS adatokat előállítani anélkül, hogy megrendelőnknek további kiadásokba kellene verniük magukat.

Az iBase egy belépő szintű GNSS referencia állomás. Automatikusan naplózza a GNSS referencia méréseket a földön egy mikro SD kártyán levő fájlba. E fájl lehetővé teszi azt, hogy a QBase3D PKK feldolgozást hajtson végre az összegyűjtött felmérési adatokkal 2- 5 cm abszolút pontosság mellett.

Támogatásunk igénybevétele esetén megrendelőink élvezhetik a harmadik fél megoldások közvetlen előnyeit, mivel közvetlenül hozzá tudunk férni PPK integrációnkhoz. Ily módon időt és pénzt lehet megtakarítani! Továbbá egyedi PPK módosításokat is végre lehet hajtani a vertikális integrációnak köszönhetően. Nem kell mást tenni, csak fel kell venni velünk a kapcsolatot.