Logo F90 800px Neg Red

Trinity F90+

PPK kombinálva több mint 90 perces és nagy hatótávú telemetriával rendelkező eVTOL fix szárnyú drón előnyeivel.

1920X715 Trinityf90 Keyvisual

Trinity F90+ - Térképkészítő drón szakemberek számára

A Trinity drón 2017-ben megjelent első változatával megteremtettük az alapot az elérhető árú és kifejezetten hatékony VTOL drón beszerzésére, anélkül, hogy feláldoztuk volna a funkciókat.

A Trinity F90+ drón kihasználja ezt a platformot és több szempontot is tovább fejleszt abból a célból, hogy még több funkcionalitást kínáljon a szakmai felhasználóknak verhetetlen áron.

 

 

 • 90+ perc*/ 60 perc repülési idő kombinálva a rendelkezésre álló hasznos teher opciók legszélesebb körű tartományával,
 • PPK beleértve az „u-blox” által hajtott Quantum-System iBase Földi Referencia Állomást
 • RGB és többspektrumos (duális) hasznos teher opciók
 • Erőteljes motorok, amelyek még több tartalékot biztosítanak minden eshetőségre
 • Élő Légi Forgalom (ADS-B) és QBase Küldetés Tervezés
 • 2,4 GHz-s telemetria maximum 7,5 km hatótávval
 • Opcionális „ADS-B Mode-S out” funkció

* az export rendeletek függvényében szükség lehet export engedélyre

eVTOL UAV 90+ perces bővített repülési idővel

Intuitív Küldetés tervezés és végrehajtás

Többspektrumú / RGB (duális) hasznos terhek

A funkciókról részletesen

1000x1000 Mining

Nagy területek feltérképezése professzionális felhasználók számára.

Több felmérési adat rövidebb idő alatt.
Egy minden érintett fél számára előnyös megoldás

Függetlenül attól, hogy a mezőgazdaságnak, a bányászatnak vagy az ipari üzemeknek, illetve az építés előrehaladásának a figyelése a feladat, e rendszer a hagyományos rendszereknél több adat rögzítésére képes igen rövid idő alatt.

A Trinity F90+ drón hatótávja látványosan nagyobb, mint a hagyományos többrotoros és a többi fix szárnyű drónok hatótávja. Ez hosszabb repülési idejének és annak köszönhető, hogy max. 20x nagyobb területeket tud lefedni. Minél nagyobb a lefedendő terület, annál vonzóbb a Trinity F90+ használata.

1000x1000 Mining

Egészen

100 km

(62 mérföldes) repülési tartomány

Max

7,5 km

utasítási és vezérlési tartomány

Térképkészítési képesség max.

700 ha

@1,26 col/px GSD (3,2 cm/px) 120 m AGL-nél (AGL=repülési magasság a felszíntől)

Repülési időtartam

90+ perc

minden körülmény között (amennyiben a korlátok fel vannak oldva)

A küldetés tervező szoftver a fő interfész a felhasználó és a drón között. A QBase3D egyszerű és intuitív tervezést tesz lehetővé fejlett funkcionalitással kombinálva a professzionális felhasználók számára.

MissionProgress

A QBase 3D segítségével előre meg lehet tervezni a Quantum System drónok légi térképkészítő küldetéseit.

A QBase 3D képes automatikusan létrehozni hatékony repülési útvonalakat, a repülési terület és a küldetési paraméterek néhány kattintással történő meghatározását követően. Teljes mértékben ellenőrzése alatt tudja tartani fotogrammetriai légi térképkészítő küldetését és garantáltan teljeskörűen le tudja fedni az felmérendő területet.

A QBase 3D valós idejű információkat biztosít, mint például a drón tengerszint feletti magassága, sebessége, iránya és akkumulátorának állapota, és a küldetésre vonatkozó telemetriai adatok és ezáltal segíti a pilótát abban, hogy minden pillanatban tisztában legyen a helyzettel.

R

3D-s tervezés a nagyobb biztonság jegyében

Integrált 3D-s megoldásunkkal egy hatékony eszközt kínálunk a küldetés még pontosabb megtervezéséhez, valamint a drón repülés közben történő tökéletes követése érdekében. Intuitív és praktikus.

R

Egyetlen szoftver – sok alkalmazási szituáció

A Quantum-System drónok a QBase 3D szoftverrel együtt segítik a térképkészítőket, a farmereket, a tudósokat, a kőbányában dolgozókat, az építőmérnököket és a geológusokat abban, hogy saját alkalmazásaikra összpontosítsanak és problémamentes repülést biztosítanak számukra!

R

Tartson lépést a fejlődéssel

A QBase 3D szoftver egy folyamatosan fejlődő termék. A Quantum-Systems drónokhoz, valamint magának a Qbase 3D szoftverhez biztosított folyamatos rendszer frissítések garantálják a maximális jövőbeli biztonságot. Működés közben élő időjárás adatok támogatják a küldetés tervezését.

R

Egyszerű és gyors

Köszönet a QBase 3D szoftvernek a küldetés szempontjából fontos összes lépést intuitív módon lehet végrehajtani, kezdve a tervezéstől a repülésig.

Térképkészítés PPK szintű pontossággal.

PPK képesség minden helyzetben

A PPK (a feldolgozás utáni kinematikai – Post-Processing Kinematics) és a RTK (valós idejű kinematikai – Real-Time Kinematics) algoritmusok lehetővé teszik, hogy a felhasználó törölje a legtöbb GNSS hibát oly módon, hogy feldolgozzák a két olyan fogadóegységtől érkező feldolgozási adatokat, amelyek eléggé közel vannak egymáshoz.
A legtöbb hibaforrást illetően azonos közös hibákkal rendelkeznek, például a jeltovábbítással kapcsolatos ionoszférikus és troposzférikus hatásokkal, a műholdas bolygóállásokkal és órával kapcsolatos hibák. Ahogyan az egyértelmű a neveik alapján is, az RTK valós időben, míg a PPK az adatfeldolgozást követően működik.

Amikor szabályosan alkalmazzák, akkor ezek az algoritmusok lecsökkentik a pozícionálási hibákat néhány méterről (ami jellemző a különálló GNSS fogadóegységek esetében) centiméterekre.

Az iBase egy minden-az-egyben GNSS referencia állomás. Automatikusan naplózza a GNSS referencia méréseket a földön egy mikro SD kártyán levő fájlba. A fájl segítségével a QBase3D szoftver a begyűjtött térképészeti adatokon 2 – 5 cm-es abszolút pontosságú PPK adatfeldolgozást tud végrehajtani.

IBase 568x797

A legjobb kamerák hasznos teher opcióikként

A tökéletes térképkészítési eredmények céljából rendelkezésre álló legjobb berendezés

Legjobb képminőség

Hasznos teher konfigurációkat biztosítunk egészen 42 MP-ig. A portfoliót Micasense többspektrumú kamerák egészítik ki, beleértve az Altum kamerát hőérzékelőjével együtt.

Duális hasznos teher opció

Köszönet a nagy hasznos teherhordó képességnek a nagyfelbontású RGB kamera és a többspektrumú kamera kombinációja is lehetséges. Ez olyan teljesen új lehetőségek előtt nyitja meg az utat, amelyekkel idő és pénz takarítható meg.

1200x800 F90 Payload Double Side
Premier-Partner-2020-Badge
1920x1920 Double Mx

A kisméretű fix szárnyű drónok területén egy világelső megoldás.

A MicaSense Duális Képkészítő Kamera Rendszer: Dupla spektrumú felbontás fele annyi gonddal egyetlen hasznos teherrel.

Ezidáig ezen duális érzékelők használata kizárólag a multikopterek számára volt fenntartva. Integrálása egy kisméretű fix szárnyű drónba teljesen új lehetőségeket nyit meg a hatótávot illetően és rengeteg időt takarít meg egy teljesen új beépített PPK folyamaton keresztül.

1200x800 F90 Payload RX1

Sony RX1R II

Teljes képmezőjű 42 MP kamera

 • Ortofotók és Digitális Terepmodellek (DEM)
 • Pontfelhők és 3D modellek
 • 1,29 cm/px 100 méteres tengerszint feletti magasságnál
1200x800 F90 Payload Sonyumc

Sony UMC-R10C

Az APS-C​ 20,1 MP kamera

 • Ortofotók és Digitális Terepmodellek (DEM)
 • Pontfelhők és 3D modellek
 • 2,66 cm/px 100 méteres tengerszint feletti magasságnál
1200x800 F90 Payload Sonyumc

RedEdge-MX

5 spektrum sávú érzékelő

 • RGB adatok 6,94 cm/px felbontással 100 méteres tengerszint feletti magasságban
 • többspektrumos adatok a növényzet elemzéséhez
 • 1 repülés => ortofotó (5 sávos és DEM és pontfejhő
 • különböző indexek a növényzet terhelés és egészség elemzéséhez
1200x800 F90 Payload Sonyumc

MicaSense Altum

5 spektrum sávú és infravörös hőérzékelő

 • RGB adatok 4,31 cm/px felbontással 100 méteres tengerszint feletti magasságnál
 • többspektrumos adatok + alaposabb hőrétegelemzéshez
 • 1 repülés => ortofotók (6 sáv), Digitális Terepmodellek (DEM) és pontfelhők
 • különböző indexek a növényzet terhelés és egészség elemzéséhez

Kamera beépítése jól – könnyen cserélhető és hozzáférhető

R

Nincs hason landolás

A durva földre szállást mindig kerülni kell. Feltétlenül függőleges felszállásra és földre szállásra építünk (VTOL) annak érdekében, hogy garantálva legyen a problémamentes földre szállás és ezen keresztül a hosszú szolgálati élettartam. A futómű továbbá támogatja az alkatrészek biztonságát, további rugalmasság biztosításán keresztül.

R

Könnyű hasznos teher csere

A hasznos terheket könnyen, másodpercek alatt ki lehet cserélni. Ehhez nincs szükség szerszámokhoz, az érzékelők pedig nagymértékben integrálva vannak a pilóták küldetés tervezésének támogatása érdekében.

R

Könnyen hozzáférhet adataihoz

A hozzáférés a rögzített adatokhoz komplikáció-mentes, köszönet a külső kártyanyílásoknak. Amennyiben komplexebb megoldásokra van szükség, hasznos teher rekeszünk elegendő helyet biztosít ezen megoldások számára is.

R

A hasznos teher rezgéscsillapítása

Az összes kamera védett a repülés közben rezgésektől a legkiválóbb képminőség garantálása érdekében.

Mind a hardver, mind a szoftver egyetlen forrásból.

Automata pilótarendszerünk új szabványok alapját teremti meg

Összes drónunk esetében egy általunk fejlesztett automata pilótára hagyatkozunk. A kiváló minőségű csatlakozások garantálják azt a hosszú élettartamot, amely nem áll rendelkezésre a hasonló szabványos megoldások esetében.
Házon belüli megoldásunk lehetővé teszi számunkra a tanúsítást, mivel 100 százalékosan hozzá tudunk férni mind a hardverhez, mind a szoftverhez és nem függünk egyetlen harmadik félről sem.

Megrendelőink élvezhetik jövőbeli fejlesztéseink és funkcionális bővítéseink előnyeit köszönet a rendszeres, levegőn keresztül történő frissítéseknek. Ez is alátámassza termékeink robusztus jellegét!

F90 Autopilot ESC
A Trinity F90+ drón lelke – Automata pilóta és ESC

Betervezett hatékonyság

A három rotoros konfiguráció lehetővé teszi, hogy a Trinity F90+ drón tökéletes elektromos VTOL képességekkel rendelkezzen és hatékony nagy hatótávú repüléseket hajtson végre. Tökéletes súly kiegyensúlyozása a hátsó rotort ideális nyomaték-méret arány szerint üzemelteti mind VTOL üzemmódban, mind előre repülési üzemmódokban.

Az új motor dizájn még további tartalékokat is biztosít nehéz körülmények esetére. A Trinity F90+ kevesebb energiát használ, hosszabb repülési időtartamokat tesz lehetővé és egy kiemelkedő értékű professzionális drónt testesít meg.

360°-os élmény a Trinity drónnal első kézből

(használja vagy a Chrome vagy a Firefox böngészőprogramot)

R

Könnyű és biztonságos kezelés

Egy gombnyomás elegendő és a drón végre fogja hajtani a számára kiadott feladatot. A távirányító elrendezése egyértelmű, nincs semmilyen olyan kapcsoló, illetve kar rajta, amely zavart okozhatna. A TrinityF90+ drón és a távirányító problémamentesen együttműködnek annak érdekében, hogy a feladatot automatikusan végrehajtsák, miközben vészhelyzet felülírási lehetőségeket is biztosítanak.

Köszönet a Quantum kifinomult elektromos VTOL dizájnjának, befektetését nem fogja veszélyeztetni egy hibás indítás, illetve egy hason történő landolás.

R

Megbízható és integrált dizájn

A TrinityF90+ drónt olyan terméknek terveztük, amely megfelel a szakemberek követelményeinek. teljesen a nulláról indultunk ki egy nagymértékben integrált ipari termék szem előtt tartásával.

Ez látható az eredmény minden egyes részletén, például az optimalizált elektromos elrendezésen, a hatékony teher rekeszen, és a külső héj tiszta vonalú befejezésén is. Az igazi legjobb német mérnöki teljesítmény mintapéldája.

R

Kategóriájának leghosszabb repülési időtartama

A TrinityF90+ drón azon képessége, hogy át tud váltani sikló üzemmódra közvetlenül hozzájárul nagyobb hatótávjához. Sok órát szántunk arra, hogy optimalizáljuk a szárny geometriáját annak érdekében, hogy elérjük a meglepő 14:1 siklási arányt!

Az a megoldás, hogy csak egyetlen speciálisan tervezett motort használ a drón, amely a hátsó repülőgéptörzsben van elhelyezve, jelentős mértékben meghosszabbítja a repülés időtartamát a jelenlegi ipari drónokhoz képest azáltal, hogy minimálisra csökkenti az energiafogyasztást.

R

Könnyen kezelhető kicsi méret

A TrinityF90+ drón repülésre kész állapotban (“ready to fly” (RTF)) szállítjuk egy öntött hordozó táskában, amely elegendő helyet biztosít a teljes csomag számára oly módon, hogy még elfér benne még két további opcionális akkumulátor csomag és egy tablet PC.

A kipárnázott fedél kényelmes szállítási pozíciókkal egyszerűvé teszi a csomag szállítását a legmesszebb levő üzemeltetési területekig is. 100x83x27 cm-es méretével könnyen tárolható.

A TRINITY F90+ Drón Műszaki Specifikációi

Logo F9 800px Zeichenfläche 1
1920X715 Trinityf90 Keyvisual

Trinity F90+ Korlátozásokkal <60 perc

Trinity F90+ Feloldott korlátozásokkal, 90 perc*

(*Az export rendeletek függvényében előfordulhat, hogy export engedélyre van szükség.)

Max. felszállási súly5,0 kg (11,0 font)
Max. repülési idő60 perc
Max. hatótáv (terület)70 km = 500 ha
Utasítási és vezérlési hatótáv
** optimális feltételek mellett
5 – 7,5 km** (3,1 – 4,7 mérföld)
Hasznos teher (tartó egységgel együtt)max. 700 g (1,54 font)
Optimális utazási sebesség17 m / s (33 kn)
Szél tűréshatár (földközeli szél esetén)max. 9 m / s (17,5 kn)
Szél tűréshatár
(utazási repülés esetén)
max. 12 m / s (23,3 kn)
Üzemi hőmérsékletek(-12 °C) – (50 °C)
((10,4 °F) – (122 °F))
Szárnyfesztávolság2,394 m (7,48 láb)
Hordozó táska1002 x 830 x 270 mm
(39,4 x 32,7 x 10,6 col)
Max. felszállási súly5,0 kg (11,0 font)
Max. repülési idő90+ perc*
Max. hatótáv (terület)100 km = 700 ha
(62 mérföld = 1730 angol hold)
Utasítási és vezérlési hatótáv
** optimális feltételek mellett
5 – 7,5 km** (3,1 – 4,7 mérföld)
Hasznos teher (tartó egységgel együtt)max. 700 g (1,54 font)
Optimális utazási sebesség17 m / s (33 kn)
Szél tűréshatár (földközeli szél esetén)max. 9 m / s (17,5 kn)
Szél tűréshatár
(utazási repülés esetén)
max. 12 m / s (23,3 kn)
Üzemi hőmérsékletek(-12 °C) – (50 °C)
((10,4 °F) – (122 °F))
Szárnyfesztávolság2,394 m (7,48 láb)
Hordozó táska1002 x 830 x 270 mm
(39,4 x 32,7 x 10,6 col)
error: Content is protected !!