Delair.ai - A QBase3D Küldetési Adatok utófeldolgozása

Hiszünk abban, hogy a fejlődés csak együtt lehetséges. Ezért együttműködünk partnereinkkel, akik számunkra és megrendelőink számára többletértéket biztosítanak tapasztalataikon keresztül.

quantum-delair_row

Delair.ai – Aerial Intelligence Platform – Légi Hírszerző Platform

Egy felhő alapú platform a légi felvételek adatainak kezeléséhez, feldolgozásához, megtekintéséhez, elemzéséhez és felhasználásához.

Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy kifejlesszük a piacon beszerezhető legnagyobb teljesítményű és legbiztonságosabb drónokat. E munka keretében intenzíven reagálunk a megrendelők igényeire, hogy hatékony rendszereket tudjunk szállítani. E megközelítés szellemében folyamatosan olyan professzionális ipari partnerekkel dolgozunk együtt, akik szintén elkötelezték magukat a világ problémáinak megoldása mellett, és akik lelkesen a jelenlegi állapot megváltoztatására törekszenek.

A Delairs célzott ipari megoldásait olyan egyszerűség, biztonság és méretezhetőség jellemzi, amely ahhoz szükséges, hogy a vállalatok a légi felvételek adataiból üzleti értéket tudjanak előállítani.

Drónjaink és az egyes küldetések során létrehozott adatok alapvetően szoftver függetlenek. A Delair.ai révén megrendelőink számára hatékony és rugalmas utófeldolgozási megoldást tudunk felajánlani a különböző olyan alkalmazások számára, mint például az alábbiak:

Bányák és ásványkutatás.

 • Leltár ellenőrzés és jelentés
 • Közúti biztonsági térképek támogatása
 • Szállítási útvonalak optimalizálása és karbantartása

Építkezések.

 • A munka előrehaladásának és a földmunka műveletek monitorozása
 • Felmérések készítése
 • A tervezési és a kész állapot összehasonlítása

Mezőgazdaság és erdészet.

 • A terepek szemrevételezéssel történő elemzéséhez szükséges feltérképezés és felderítés.
 • Termőterületekre vonatkozó leltárak készítése a termények jellemzése és monitorozása céljából.
 • Precíziós mezőgazdasági gyakorlatok vezérlése.

Fő program és segédprogramok.

 • Pont felhők osztályozása és a tényezők vektorosítása
 • A LiDAR és a légitérképészeti pontfelhők vizsgálata (osztályozással, intenzitás, magasság és természetes RGB színek alapján)
qbase_3d

Szeretne csatlakozni partner programunkhoz?

Úgy gondolja, hogy együtt többre vihetjük? Terméke, illetve projektje kiegészítheti tevékenységünket és értékeinket? Akkor vegye fel a kapcsolatot velünk!

  Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

  Állítsa össze repülőútjának tervét egy vagy több küldetési elemből. Az alkalmazástól függően különböző alapelemekből lehet válogatni:

   

  • Terület
   A Terület Elem megfelelő a területek feletti repüléshez (mezők, külszíni bányászat, erdészet, …). A QBase program létrehozza repülési tervét egy poligon meghatározásával.
  • Folyosó (például vasútvonalak, utak, …)
   Amennyiben az Ön célja az, hogy légi felvételeket készítsen egy vasútvonalról, illetve közútról, akkor meg kell adnia azt egy egyszerű vonallal és meg kell szereznie a repülési tervet.
  • Útvonal pontok [Waypoints]
   Manuálisan állítsa be az útvonal pontokat és készítsen egy rugalmas repülési tervet. (Magas szintű üzemmód)

  Annak érdekében, hogy pontosan át tudja látni a pillanatnyi küldetést és annak előrehaladását, a QBase program felkínálja azt a lehetőséget is, hogy élőben kövesse a drónt.

  Az összes vonatkozó paraméter (az akkumulátor állapota, a repülési idő, a tengerszint feletti magasság, a hasznos teher rögzített képeinek száma stb.) megjelenik a kijelzőn és a rendszer egy átfogó összképet biztosít.

  Ez odáig terjed, hogy az ADS-B adatokat fogadja ez az üzemmód, majd fokozatosan láthatóvá is válnak. Különösen a forgalmas légterek esetében e funkció többlet biztonságot jelent.

  A programban rendelkezésre áll egy oktatási funkció is, hogy egy új irányító gyorsan és biztonságosan megismerhesse a Qbase programot és annak funkcióit.

  Könnyen követhető lépéseken keresztül e funkció végig vezeti a felhasználót az alapvető tervezési lépéseken és ily módon lehetővé teszi a szükséges alaptudás elsajátítását.

  A magasabb szintű funkciók használatához ennek ellenére azt javasoljuk, hogy vegyék igénybe a viszonteladóink által biztosított további képzéseket.

  tutorial_qbase