TRINITY PRO Kamera és szkenner opciók

A legjobb szenzorok közül választhat

A legjobb eszközök elérhetőek a kiváló minőségű felmérési feladatokhoz.

A legmagasabb képminőség

Egészem 42 MP képminőség elérhető az általunk ajánlott eszközökkel. A portfóliót a Micasense multispektrális kamerái egészítik ki, beleértve az Altum kamerát mely hőérzékelővel is rendelkezik

Dupla hasznos teher

A nagy teherbírásnak köszönhetően elérhető a nagy felbontású RGB kamera és a többspektrális kamera kombinációja. Ez teljesen új lehetőségeket eredményez, amelyek időt és pénzt takarítanak meg.

F90 Payload Double Side
Szenzorok és alkalmazási területek
Felhasználási lehetőség Sony UMC Sony RX1 RII Sony UMC + TX Thermal MicaSense RedEdge-MX Sony UMC + RedEdge-MX MicaSense RedEdge-MX Dual MicaSense Altum LiDAR Qube 240
Térképészet
Bányászat
Ellenőrzés
Monitorozás
Mezőgazdaság
Ipari alkalmazás
= Opcionális választás
= Tökéletes választás

A legjobb kamerák hasznos teher opciókként

A MicaSense RedEdge-MX Blue Érzékelő

A rendelkezésére álló, MicaSense által biztosított teljesítmény, egy új tengerkék sávnak, egy új zöld sávnak és a spektrum piros-végi régiójából három új sávnak köszönhető. Öt új sáv, amely lehetővé teszi a műhold és a drón adatok közvetlen összehasonlítását.

  • A rendszer a 10 sáv által rögzített adatokat szinkronizálja pixel szinten összehangolt képek alkotása céljából
  • Rendelkezésre állnak szabványos 12 bites TIFF fájl kimenetek beágyazott metaadatokkal a nyers adatok teljes körű elérése érdekében
  • Rendelkezésre állnak a DLS (Combined Downwelling Light Sensor) érzékelők adatai és a GPS adatok a karcsúsított integráció céljából, pontos környezeti fény kalibrációval együtt. Csak egyetlen DLS-re van szükség (mely egység már integrálva van a Trinity Pro drón törzsébe)
  • Sugárzásmérő, kalibrált spektrumú képek a pontos, megismételhető mérések érdekében.
  • Globális zár mind a 10 lencsén, a torzítás mentes eredmények érdekében
1200x800 DoubleMX
Premier-Partner-2020-Badge

“Míg összes érzékelőnk ismételhető jeleket biztosít optimalizált GSD-vel, a Duális Kamera Rendszer által rögzített további spektrum információk kifejezetten alkalmassá teszik e rendszert Mesterséges intelligencia/Gép (AI/Machine) szintű tanulásra. A Trinity Pro drónba integrált kombinált megoldás rendkívüli eszközöket biztosít a nagy területek növényzet lombkorona elemzésével és besorolásával kapcsolatos feladatokhoz.”

Justin McAllister

A CTO MicaSense társalapítója

Kameraintegrálás jól – könnyen cserélhető és hozzáférhető

R

Nincs hason landolás

A durva földre szállást mindig kerülni kell. Feltétlenül függőleges felszállásra és földre szállásra építünk (VTOL) annak érdekében, hogy garantálva legyen a problémamentes landolás és ezen keresztül a hosszú szolgálati élettartam. A futómű továbbá támogatja az alkatrészek biztonságát további rugalmasság biztosításán keresztül.

R

Könnyű hasznos tehercsere

A hasznos terheket könnyen, másodpercek alatt ki lehet cserélni. Ehhez nincs szükség szerszámokhoz, az érzékelők pedig magas szinten integrálva vannak a rendszerbe a pilóták küldetés tervezésének támogatása érdekében.

R

Könnyen hozzáférhet adataihoz

A hozzáférés a rögzített adatokhoz komplikáció-mentes, köszönet a külső kártyanyílásoknak. Amennyiben komplexebb megoldásokra van szükség, hasznos teher rekeszünk elegendő helyet biztosít ezen megoldások számára is.

R

A hasznos teher rezgéscsillapítása

Az összes kamera védett a repülés közben fellépő rezgésektől a legkiválóbb képminőség garantálása érdekében.