Trinity™ Pro

Bővítse üzleti lehetőségeit Trinity Pro drónnal.
Egy jövőbiztos, megbízható és könnyen használható térképészeti megoldással.

Trinity™ Pro

Az evolúció szellemében

A Trinity Pro drón egy jövőbiztos térképészeti megoldás, egy megbízható, könnyen használható és a biztonság szem előtt tartásával készült drón. Lényege, hogy alkalmazkodni tud a változó követelményekhez evolúciós képességekkel, és fel tudja gyorsítani a döntéshozatalt a levegőből felvett adatok alapján. Ahogy a technológia fejlődik, a Trinity Pro is fejlődni fog.

A Trinity Pro drón integrálja a legújabb Quantum-Skynode robotpilótát a fedélzeti Linux küldetési számítógéppel. E nagyteljesítményű termékek az UAV fedélzetén nagyobb számítási kapacitást és belső tárolást biztosítanak, az összeköttethetőség lehetőségével és AI készenléttel.

Készüljön fel a holnapra

Bővítse portfólióját a Trinity Pro drónnal és irány a jövő

A Trinity platformot 2018-ban lett bevezetve a piacra. Globális léptékben több mint 60.000 repülési órával bizonyította teljesítőképességét, pontosságát és megbízhatóságát. A Trinity Pro a legújabb technológiát testesíti meg, Quantum-Skynode robotpilótájával és Linux küldetésre összpontosító számítógépével. E technológia nagyobb számítási kapacitást és belső tárolást biztosít a légi jármű fedélzetén nagy összeköttethetőséggel egyetemben. Ez lehetővé teszi nem csak a következő generációs kamerák, de a naplózási, szimulációs és AI képességek rendszerbe történő integrálását is. Ezen integrált megoldások meg fogják változtatni azt, ahogyan interakcióba fog lépni adataival azáltal, hogy lecsökkentik mind a feldolgozási lépések számát mind az irodai időt, továbbá gyors és pontos válaszokat biztosítanak.

Készenáll az AI-ra

A Quantum-Skynode robotpilóta lehetővé teszi az olyan új képességek integrálását, mint például az állatok megszámlálása AI által támogatott módon.

 

#1

Küldetés végrehajtása egyszerűen

A Trinity Pro drón könnyen használható és versenyelőnyt jelentő biztonsági funkciókat testesít meg.

QBase 3D küldetés vezérlő szoftverünkkel kombinált Trinity Pro egy teljes körű integrált rendszer.
A kezelő nyugodt lehet, mivel nincs miért aggódnia a Trinity Pro terepen történő működése közben. A Quantum-Skynode repülés vezérlő csomag a legújabb biztonsági funkciókkal rendelkezik, mely révén biztosítja azt, hogy az UAV a lehető legbiztonságosabb módon repüljön, beleértve az automatikus öndiagnosztikát, a terep tudatosságot, a szél szimulálását és az AI alapú „hazatérést”.
A potenciális beazonosított kockázatokat a rendszer jelenti a küldetés tervezése közben, csökkentve egy hátrányos esemény repülés közben történő bekövetkeztének kockázatát.
A QBase 3D iparág-specifikus szoftver összeköttetései leegyszerűsítik az utófeldolgozási munkát. A felhasználó alkalmazás-specifikus jelentéseket és elemzéseket tud létrehozni anélkül, hogy időt kellene töltenie új és bonyolult folyamatok létrehozásával.

A rendszer önellenőrző képessége

Az alapos repülés előtti ellenőrzéseknek és az automatikus szervo kalibrálásnak köszönhetően a felhasználó megbízhat a rendszerben és nincs nagyon miért aggódnia.

 

#2

A küldetések tervezése egyszerűen

Állítson be 300 „útvonal pontot, élvezze az automatikus szél szimuláció és a fejlett terep követés előnyét.

 

#3

Könnyen hordozható

Egy hátizsákot is opcióként felajánlunk a Trinity Pro szállításához és tárolásához.

 

#4

Aknázza ki az új lehetőségeket

E sokoldalú térképészeti eszköz teljesítmény paraméterei lehetővé teszik a növekedést és megnyitják az új üzleti lehetőségeket.

Azon képességének köszönet, hogy képes teljesíteni a legnagyobb kihívást jelentő környezeti feltételek mellett, a Trinity Pro küldetésenként több adatot gyűjt be, mint szinte a piacon kapható bármelyik más hasonló drón. A Trinity Pro drónba az iparágban az egyszerű „plug and play” érzékelők legszélesebb köre van integrálva.

A Quantum Systems állandóan arra törekszik, hogy bővítse szoftver megoldásait. Szoftver csomagunk szabadalmaztatott jellege lehetővé teszi azt, hogy bővítsük a drón képességeit és üzemeltetési és munkafolyamat funkcióit.

#5

Drón alapú LiDAR technológia

A Quantum Systems 2021-ben vezette be a Qube 240 LiDAR érzékelőt, mely érzékelő átalakította az iparágat azáltal, hogy különböző műveletekhez kínált fel alkalmazásokat. Mindössze 935 gramm súlyának köszönhetően a Qube 240 felmérés szintű eredményeket biztosít és könnyen felszerelhető a Trinity Pro-ra.

#6

Qube 240 LiDAR

Tereptudatosság

A LiDAR lefele néz a biztonságos leszállás érdekében, elkerüli a földet és beépített leszállás jelzéssel is rendelkezik.

 

#7

4800 m

Felszállási magasság

IP 54

Eső

12.9 m/s

Széltűrés

A/B küldetések

A különböző helyszíneken történő felszállás és leszállás „hosszú folyosós” térképkészítést tesz lehetővé.

 

#5

Műszaki adatok

Maximális felszállási súly

5,75 kg

12,68 font

Hasznos teher maximális súlya

1 kg

2,20 font

Szárnytáv

2,394 m

7,85 láb

Szállító táska mérete, Hosszúság x Szélesség x Mélység

1002 x 830 x 270 mm

39,4 x 32,7 x 10,6 ”

Maximális repülési idő[1]

90 perc

90 perc

Lineáris lefedettség

100 km

62 mérföld

Terület lefedettség[2]

700 ha

1.730 angol hold

Maximális felszállási tengerszint feletti magasság [MSL felett][3]

4800 m

15.748 láb

Maximális repülési magasság

5500 m

18.045 láb

Optimális utazó sebesség

17 m/s

33 kn

 

[1] Export szabályozás tárgyát képezi. Alapértelmezés szerint 59 percre van korlátozva.

[2] Sony RX1 RII, 120 méteres repülési tengerszint feletti magasság és 1,5 cm GSD.

[3] Lebegési szél tűrés 5 m/s-re van korlátozva.

Széltűrés

Lebegési fázis (felszállás /leszállás)[1] 11 m/s 21,4 kn
Folyamatos (utazó sebesség)[2] 14 m/s 27,2 kn
Széllökések esetén (utazó sebesség)[2] 18 m/s 35 kn

 

[1] 8 m/s vagy 15.6 kn Qube 240 vagy Oblique D2M rendszer.

[2] Export szabályozás tárgyát képezi. Alapértelmezés szerint korlátozva van 12,8 m/s-ra, illetver 25 kn-re.

Behatolás elleni védelem besorolás

IP54

IP54

Üzemi hőmérséklet tartomány

(-12) – (+50 °C)

(10,4) – (122 °F)

Távadó frekvenciája

2,4 GHz

2,4 GHz

Távadó kimenő teljesítmény

100 – 1.000 mW

100 – 1.000 mW

Utasítási és vezérlési tartomány

5 – 7,5 km

3,1 – 4,7 mérföld

Maximálizálja eredményét

A Trinity™ Pro drón egy nagy üzemidővel rendelkező rendszer, amely könnyű karbantartásáról és javításáról híres

A Quantum Systems a Trinity platformmal bizonyított, nyilvántartott 60.000+ repülési idővel rendelkezik. A Trinity Pro ennek eredményeképpen alkalmazza az összes biztonsági és megbízhatósági fejlesztést és még ennél is egy lépéssel tovább megy.

A Quantum-Skynode programmal, a Trinity Pro drón az összes fedélzeti rendszer bővített rendszer monitorozását hajtja végre a tökéletes működés és a karbantartás előrejelzése céljából. Az új Quantum Systems Megrendelői Portál útmutatást biztonsít az új felhasználók számára az összes folyamatot és műveletet illetően, tájékoztató online anyagokon és tanfolyamokon keresztül.

Világszínvonalú támogatásunk, szolgáltatásunk és képző csapatunk készenlétben áll és kész segítséget nyújtani, amennyiben további segítségre van szükség.

Világszínvonalú támogatás

Az új Quantum Systems Megrendelői Portál készen áll, hogy útmutatást biztosítson az új felhasználók számára az összes folyamatot és műveletet illetően tájékoztató online anyagokon és tanfolyamokon keresztül.

 

#8

Tanúsított és megfelel a jogszabályoknak

A Trinity Pro megfelel a legfrissebb drón és biztonsági jogszabályoknak, biztosítva azt, hogy a legtöbbet tudja kihozni belőle, és hogy a jogszabályok miatti késedelmek és korlátozások kisebb mértékűek legyenek.

A Quantum Systems csatlakozott a Green UAS programhoz és jelenleg folyik a Trinity Pro megfelelőségi tesztje a Green UAS keretrendszer szabványok kielégítése szempontjából az USA-ban. 

Mit mondanak Megrendelőink

 

“Trinity drónunkat 2020 októbere óta használjuk és már több mint 1.000 repülést hajtottunk végre közel 1.000 repülési órával. A készülék robusztus, könnyen használható és könnyen karban lehet tartani. Hangsúlyozni érdemes a nyelvünket beszélő, helyi megrendelői szerviz által biztosított gyors reakcióidőt és támogatást is.”

A „PT. Musi Hutan Persada” egy, a Marubeni Csoporthoz tartozó erdészeti vállalat, mely vállalat Muara Enim Palembangban, Dél-Szumátrán található. A vállalat 350.000 hektár eukaliptusz fát menedzsel, mely fákat naponta monnitorozni kell. A nagy terület monitorozása és feltérképezése a Quantum Systems Trinity F90+ UAV-jának támogatásával történik.

Asta Jaya úr

Távérzékelési Részleg vezetője, PT. Musi Hutan Persada

Szerzői jog © 2023 Quantum-Systems GmbH. Minden jog fenntartva.
Dokumentum száma: QS_TPro_Brochure_A4_BS_3mm_230420
Quantum-Systems GmbH | Zeppelinstr. 18 | 82205 Gilching |Németország
quantum-systems.com